Datingside, treff single og treningsvenner, finn en kjæreste, Bra nettdating!
Solskinnshistorier
Vår målsetning er at minst 80% av medlemmene på Sportdate skal finne en sunnere kjærlighet!

Nedenfor kan du lese noen solskinnshistorier fra våre medlemmer:
- Sebastian og jeg møttes på Sportdate. Første gang tok vi en kaffe som varte i ca. fire timer! Neste gang spilte vi en tennismatch. Trening og helse er viktig for oss begge. Nå har det gått en måned og vi omgås og prater med hverandre hver dag. - Sebbe 2013.

- Jeg møtte en treningskamerat. Det var morsomt, for det er ikke så lett å finne treningskamerater innen min idrett. – Anders 2013.

- Nå har jeg møtt en jente som jeg vil fortsette å date. – David 2013.

Konkurransepremier til medlemmer:
Trening med Paolo Roberto på Selma Spa.
Det føltes helt sinnssykt da jeg fikk e-posten om at jeg hadde vunnet konkurransen til Selma Spa. Det er jo sånt som man hører om at noen andre har vunnet...sjelden eller aldri en selv. Så full av forventning, nervøs og lykkelig gav jeg meg i veg til Sunne ...og visste ikke da hvilken kamp jeg hadde foran meg :) Vel ankommet ble jeg og min treningspartner møtt av hyggelig personal som viste oss til rommene våre...oi oi så vakkert alt var, og store vinduer ut mot et hvitt Sunne... er dette sant, tenkte jeg...for en luksus! – Alias gummiboll 2011. Les mer om dette eventyret inne på Alias gummibolls blogg.
Selma spa

Velkommen inn og lykke til fra Sportdate.no