Sportdate.se
Kategori: Kjærlighet
Overskrift: Nettdating: Skru ned forventingene dine. 2012-02-09 01:00:06
Jeg skrev dette innlegget på bloggen min "www.anehagen.com" i November i fjor og jeg har fått mange positive reaksjoner på det. Mange bygger seg opp luftslott før de har truffet noen i virkeligheten, og det kan faktisk resultere i at du blir skuffet over en person som egentlig er perfekt for deg.

Ingen er perfekte og kjemi er noe man ikke kan kjenne på via nettet. Her er uttrag fra blogginnlegget:

Jeg har mange års erfaring når det kommer til det å treffe noen via nettet. Følelsene man bygger opp, tankene man får, forventningene og skuffelsene. Lidelsen man føler før man endelig treffes og får vite om dette er det rette. Jeg har gode erfaringer og dårlige erfaringer. Jeg har sittet med hjertet knust, og jeg har knust noen hjerter og.

Her kommer noen erfaringer, tips og råd fra meg:

Reise på besøk, eller få besøk? Bor man så langt fra hverandre at man må reise til hverandre for å treffes, så er det ofte ett dilemma om man skal reise til, eller få besøk. Jeg anbefaler hotellrom i byen hvis man har råd til det, for da kan man ha en koselig date ute, og så gå hver til sitt etterpå og reflektere litt.

Man slipper å være oppå hverandre fra første stund og man slipper mange timer i stillhet hvis det ikke skulle være klaff.

For selv om man tror at det vil bli klaff, så blir det som regel ikke det!

Jeg lar ikke lenger blodet bruse i årene mine hver gang jeg treffer en som jeg tror er mr Right. Jeg har erfaring nok til å vite at det mest sannsynlig ikke er det, og blir heller veldig positivt overrasket hvis han viser seg å være bra.

Hvis hotellrom ikke er aktuelt eller vi føler at vi har lyst til å hoppe i det og tilbringe en helg sammen hos en av oss, så trives jeg bedre med å reise bort, enn å ha besøk. På tross av at jeg ikke har så veldig gode erfaringer med det heller.

Jeg husker første gang jeg reiste vekk for å treffe noen: Det var tidlig i nettdatingsfasen min ( 7 år siden ) og vi hadde truffet hverandre gjennom Nettby. Vi snakket med hverandre i flere timer på telefonen i flere uker, og vi var helt sikkre på at dette var det rette. Vi planla rett og slett fremtiden sammen, og gledet oss helt enormt til å endelig få være sammen.

Når jeg møtte han på Gardermoen fikk jeg sjokk.

Greit jeg var ikke syltynn selv, men han hadde garantert bare tatt bilder av seg selv med kamera nærmest oppe i taket for å virke smalere. Den mannen som stod der forran meg var ikke i nærheten av den mannen jeg hadde forelsket meg i. Jeg tenkte bare: -Shit hvordan skal dette gå??

Det gikk greit, vi hadde en fin helg, men når han kjørte meg hjem måtte samtalen tas. Dette var ikke det helt store. Vi var nok begge ganske enige om det. Skuffelsen hos oss var til å føle og ta på. Vi hadde jo byggd opp så store forventninger og svevde på rosa skyer og når forventningene ikke ble innfridd var det som å dette 100 meter rett ned i bakken med et pang.

Men når flyet hadde landet i Stavanger igjen så var det egentlig ganske så greit. Hele episoden ble raskt en historie jeg og veninne mine lo av og jeg tok som en erfaring.

Bilder juger ofte. Ofte mye. Enkelt og greit!

Det handler ikke bare om bilder som kanskje ikke helt viser virkeligheten. Det handler mest om illusjoner vi skaper i hodene våre. Det handler om den drømmen om den perfekte partneren mange av oss har som samenligningsgrunnlag. Hvem kan egentlig leve opp til den illusjonen der?

Hvem kan valse inn i livet ditt og være alt det du noen gang har drømt om? Jeg vil si med 99% sikkerhet INGEN.

Jeg sier ikke at man ikke skal ha drømmer og fantasier, og jeg synes det er viktig at man har en ide om hvordan partneren skal være. Men det er viktig å ikke tro at hver person man treffer er den rette. At NÅ har man møtt den som skal tilfredstille alle de lengslene, håpene og drømmene man har, om det perfekte forholdet.

Det er bedre å ha få forventninger, og bli positivt overrasket, enn å ha store forventninger og bli skikkelig skuffa.

Hvis du nettdater, så har jeg bare en ting å si: Lykke til! og ta det som erfaringer.

Ha det gøy med det og hiv deg på middager og turer og i det hele tatt. Ikke legg for mye i det, men være åpen og ærlig hele veien.

Du kan lese dette innlegget i sin helhet pluss flere innlegg om dating her:

http://anehagen.com/category/hverdag/singellivet-hverdag/datinghjelp/
Nettdating: Skru ned forventingene dine.
Kommenter
 
Skriv blogginnlegg
Lillypie
Lillypie
Sist aktiv:
2012-11-18 23:27:45
Søker:

Kontakt meg gjerne

Send melding
Siste innlegg
Nettdating: Skru ned...